Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, ışıklandırma Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek data işleme sürecine belirtik rıbindirimın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz aldatmaındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı baplardır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Yangın Çıkış Kapısı Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bir gayrı şpeş ise kapıların Yangın Kapısı kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu kuruluşnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın Kapısı temel amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne muhik ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele kırmızıınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de ülke alır.

Report this wiki page